aktualności program miejsce kontakt kup bilet

program 2012:

Sobota - 17.11.2012:
scena główna - dziedziniec:
godz 11:00 - pokaz kulinarny z degustacją - DAVID GABORIAUD - jabłka i gruszki w kuchni
godz 12:00 - koncert otwarcia - RYSIEK BAZARNIK - gra na garnkach, kubkach do spieniania mleka oraz pojemnikach GN
godz 13:00 - pokaz kulinarny z degustacją - JOLA SŁOMA i MIREK TRYMBULAK - kuchnia bezglutenowa i bezmleczna, dla Mam, dzieci i dorosłych
godz 14:00 - pokaz kulinarny z degustacją - MACIEJ SZACIŁO i PIOTR HENSCHKE - kuchnia jogina
godz 15:00 - pokaz kulinarny z degustacją - TOMEK WOŹNIAK - nieznane polskie smaki w nowej odsłonie: jarzębina, topinambur, pasternak, jarmuż
godz 16:00 - pokaz kulinarny z degustacją - DAVID GABORIAUD - ślimaki
godz 17:00 - pokaz kulinarny z degustacją - TOMASZ JAKUBIAK - slowfoodowy streetfood
godz 18:00 - dj set
strefa warsztatów:
godz 11:00 - warsztaty kulinarne - TOMEK WOŹNIAK
godz 13:00 - warsztaty kulinarne - DAVID GABORIAUD
godz 14:00 - warsztaty kulinarne dla blogerów - ZOFIA CZERNIAKOWSKA WENCEL
godz 16:00 - warsztaty o winie - TOMASZ PRANGE-BARCZYŃSKI
strefa dzieciaka:
godz 12:00 - warsztaty kulinarne - pierwsze kroki w kuchni - ANIA CHARKO
godz 14:00 - warsztaty gry na garnkach - RYSIEK BAZARNIK
godz 15:00 - warsztaty kulinarne - ALICJA THAN
godz 16:00 - joga dla najmłodszych - JOANNA KOŁYSZKO-TOMASIK
smakowisko:
Targ z najlepszymi, regionalnymi produktami kraju, wyśmienite restauracje, zaskakujące eko produkty, kulinarne ciekawostki, nietuzinkowe trunki
więcej informacji
strefa interakcji i projekcji:
godz 11:00 - wykład - medycyna w kuchni, czyli ajurweda dla wszystkich - MONIKA PTAK
godz 12:00 - wykład - suplementy w diecie wegetariańskiej - HANNA STOLIŃSKA
godz 13:00 - dyskusja - czym jest suwerenność żywnościowa? - INSTYTUT GLOBALNEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI
godz 14:00 - dyskusja z degustacją - alternatywne kierunki kulinarne - superfood, raw food, freeganizm - MARTA MURAWSKA i MARCIN RENDAK
godz 15:00 - projekcja - „Making the Connection”
godz 16:00 - wykład - wstęp i przygotowanie do Jogi
godz 17:00 - zajęcia z Jogi dla dorosłych - WIKTOR MORGULEC
strefa psychologii kulinarnej by Dorota Minta:
Kulinarna kozetka Minty - porady i miniwarsztaty, czynne w godz. - 11:00-14:00; 16:00-18:00
strefa ngo’s:
Slow Food Youth Warszawa, Instytut Globalnej Odpowiedzialności, Viva!
strefa blogerów:
Galeria zdjęć
godz 14:00 - warsztaty kulinarne dla blogerów - ZOFIA CZERNIAKOWSKA WENCEL
godz 16:00 - warsztaty fotografii kulinarnej - NATALIA NOWAK-BRATEK
Konkurs na kulinarną stylizacją festiwalu cz.I
Niedziela - 18.11.2012:
scena główna - dziedziniec:
godz 12:00 - pokaz kulinarny z degustacją - MALKA KAFKA - kuchnia koszerna i Kabała
godz 13:00 - pokaz kulinarny z degustacją - TOMEK WOŹNIAK - kuchnia hinduska
godz 14:00 - pokaz kulinarny z degustacją - ALICJA I ALON THAN - sushi z polskich składników
godz 15:00 - pokaz kulinarny z degustacją - TOMASZ PRANGE-BARCZYŃSKI i DAVID GABORIAUD - wino i sery
godz 16:00 - kulinarne szaleństwo - KUBA KORCZAK - konkursy, interakcje, degustacje
strefa warsztatów:
godz 13:00 - warsztaty kulinarne - pesto z polskich składników - MALKA KAFKA
godz 14:00 - multijęzykowe warsztaty kulinarne - TOMEK WOŹNIAK
godz 15:00 - warsztaty kulinarne - robaki na talerzu - KUBA URBAŃSKI
godz 16:00 - akcja przetwory - SLOW FOOD YOUTH
strefa dzieciaka:
Całodniowe porady żywieniowe dla najmłodszych i ich rodziców - ANIA CHARKO
godz 11:00 - warsztaty kulinarne - owoce sezonowe - GRZEGORZ ŁAPANOWSKI
godz 12:00 - warsztaty kulinarne - zioła - GRZEGORZ ŁAPANOWSKI
smakowisko:
Targ z najlepszymi, regionalnymi produktami kraju, wyśmienite restauracje, zaskakujące eko produkty, kulinarne ciekawostki, nietuzinkowe trunki
więcej informacji
strefa interakcji i projekcji:
godz 12:00 - wykład - vege bunt - czyli wegetarianizm w subkulturach - MIKOŁAJ KOŁYSZKO
godz 13:00 - debata - o co cho z GMO? - DOROTA METERA
godz 14:00 - wykład/dyskusja/degustacja - miód i pszczoły - zagrożenie i wymieranie - RYSZARD MAREK KOWALSKI
godz 15:00 - projekcja „Planeat”
strefa psychologii kulinarnej by Dorota Minta:
Kulinarna kozetka Minty - porady i miniwarsztaty, czynne w godz. - 11:00-14:00; 16:00-18:00
strefa ngo’s:
Slow Food Youth Warszawa, Instytut Globalnej Odpowiedzialności, Viva!
strefa blogerów:
Galeria zdjęć
Konkurs na kulinarną stylizację festiwalu cz.II - finał
godz 14:00 - warsztaty fotografii kulinarnej - NATALIA NOWAK-BRATEK

Bilety na ostatni dzień GOOD FOOD FEST w cenie 30 zł dostępne na miejscu.

Od godziny 16 wstęp wolny!

Dzieciaki do 10 roku życia – wjazd free!



Tickets for the last day of GOOD FOOD FEST available at the spot for 30 zł.

After 4PM free entry!

Children under 10 - free entry!



I Warszawski Turniej Nalewek pod skrzydłami Polskiej Akademii Smaku

22 czerwca, GFF 2013, Królikarnia

zgłoś się - pobierz regulamin

Designed and coded by © e-Techaos.